четвъртък, 12 октомври 2017 г.

Информационна кампания по „Приемна грижа”

"За някой, Вие може да сте още едно семейство в света, но за едно дете, което иска да има семейство, Вие сте целият свят.”

На 12.10.2017 г. и 19.10.2017 г. на територията на градовете Панагюрище и Стрелча ще се проведе съвместна информационна кампания по „Приемна грижа” на Дирекция „Социално подпомагане” (Отдел „Закрила на детето”) – Панагюрище и Фондация „Социални практики в общността” – Пазарджик (Център за обществена подкрепа „Зора” – Панагюрище).

Основната цел, на съвместно подготвената информационна кампания, е услуга „Приемна грижа” да бъде популяризирана, а жителите на населените места да бъдат запознати с условията и процедурите за набиране и утвърждаване на приемни семейства в България.

Информационната кампания е предназначена за хората в активна възраст, проявяващи интерес към приемната грижа. Те могат да бъдат семейни двойки; пълнолетни лица, съжителстващи на семейни начала – несемейни партньори; пълнолетни лица, отглеждащи сами децата си и пълнолетни лица, без семейни ангажименти.

Съвместната инициатива на двете структурни звена, за осъществяване на информационни срещи по „Приемна грижа”, ще се проведе на 12.10.2017 г. от 17:00 ч. в ЦОП ”Зора” - Панагюрище и на 19.10.2017 г. от 11:00 ч. в Младежки дом гр. Стрелча.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

PAGE RANK Check tool

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service